Mijn zelfbruiner lijkt wel een beetje groen, kan dat?

In bijna elke moderne instant zelfbruiner is een product toegevoegd met een groenige ondertoon. Dit zul je meestal pas merken als je een beetje op laat drogen op een tanning mitt, en soms is het te zien aan de spuitkop van een spray, of het pompje op een mousse of lotion.

Geen paniek. De zelfbruiner is niet over datum. En die groenige kleur zul je ook niet op je huid terug zien. Sterker nog, het is een garantie dat je echt mooi diep bruin wordt. Denk je toch een hintje groen te zien? Wacht dan even, laat de zelfbruiner goed intrekken (4-6 uur), was de guide colour eraf en je zult zien dat je prachtig bruin bent.

De groenige ondertoon is aan het product toegevoegd om het oranje te neutraliseren, en je een diepere bruine kleur te garanderen.

Let op: Is je product echt helemaal groen dan is de fles waarschijnlijk te warm geworden of heeft te lang open gestaan. Een fles kan bijvoorbeeld tijdens het transport te warm zijn geworden of per ongeluk in de direct zon hebben gestaan. Heb je de fles pas net binnen gekregen van ons, neem dan altijd direct contact met ons op. Ook zijn alle zelfbruiners maximaal 6 tot 12 maanden houdbaar na openen/in gebruik nemen van het product.

Nog steeds vragen? Neem contact op Neem contact op