Welke kleurdiepte past bij mij? Light, Medium Dark of Extra Dark?

Voor het beste resultaat is het zaak een zelfbruiner te kiezen die goed bij je huidskleur past. Hieronder een paar tips om te bepalen welke kleurdiepte bij jou past!

Light
Een zelfbruiner met kleurdiepte Light is het meest geschikt voor een heel lichte huid. Maar ook als je bijvoorbeeld snel verbrand in de zon. Wil je een natuurlijk zongebruind resultaat wat niet te veel opvalt? Kies dan bijvoorbeeld voor een (Light) Gradual Tan Zelfbruiner. Dit zijn zelfbruiners die langzaam kleur opbouwen en niet direct zichtbaar zijn.

Wil je liever direct resultaat? Kies dan een Instant Tan Light deze zijn speciaal ontworpen voor de lichte huid.

Medium
Medium Zelfbruiners zijn voor mensen die niet heel snel verbranden in de zon, maar geen donkere huid hebben. Met een medium kleurdiepte zit je eigenlijk altijd wel veilig, maar in de zomer verkopen we het meeste Dark producten. 

Dark
Heb jij een olijfkleurige of donkere huid? Of is het hartje zomer en wil je direct een lekker kleurtje alsof je op vakantie bent geweest? Dan past een Dark het beste bij jouw huidskleur.

Extra Dark
Zijn de Dark producten voor jou nog niet donker genoeg of heb je van je zelf al een donkere huid, bekijk dan eens ons assortiment Extra Dark zelfbruiners. Je kunt overigens een Dark (of elk ander product) ook twee keer achter elkaar aanbrengen om een donkerder resultaat te krijgen. 

Nog steeds vragen? Neem contact op Neem contact op